Camping la Chabanne

Camping la Chabanne

De Camping

Onze camping, ligt midden in de bossen van de Montagne Bourbonnaise, en kan het best omschreven worden als een natuurcamping. De ruim opgezette plekken (200-400 m2) zijn hoofdzakelijk geschikt voor kampeerders met tent of vouwwagen. Er zijn enkele plekken voor caravan of camper beschikbaar. Er zijn diverse waterpunten op het terrein en electriciteit is op de plaats aanwezig.

Huisdieren worden toegelaten mits aangelijnd op het terrein!!

Het terrein is terrasvormig en de plekken worden van elkaar gescheiden door een natuurlijke begroeing. De kampeerplaats is met auto/motor bereikbaar. Om een veilige speelplek voor kinderen te bieden en het natuurlijke karakter van de omgeving te behouden, stellen we het op prijs als u zoveel mogelijk gebruik maakt van de nabij gelegen parkeerplaats. Domaine la chabanne is een kleinschalige familiecamping, voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, natuur, outdoor activiteiten en niet naar massatoerisme en animatieteams. De rust en ruimte handhaven wij ook op onze camping. Wij verzorgen daarom geen uitgebreid animatieprogramma. In de nabije omgeving worden voldoende activiteiten aangeboden, zoals pony rijden, geocachen, moutainbiken en kanoën.

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen, bestaan uit: 3 douches waarvan 1 gezinsdouche met babyfaciliteiten 3 afgesloten ruimtes met wasbak 3 toiletten 2 wasbakken voor servies en 1 voor de handwas. Verder is er een wasmachine aanwezig waar u tegen vergoeding gebruik van kunt maken.

Faciliteiten

Onze campinggasten kunnen vrij gebruik maken van ons zwembad. Het zwembad is geopend vanaf 1 juni. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Brood, croissants en pain au chocolat kunnen dagelijks op bestelling geleverd worden. In het restauratie gedeelte kunt u terecht voor een maaltijd, kleine versnaperingen, gekoelde drankjes en ijsjes. Hier kunt u ook uw koelelementen afgeven.

In het hoogseizoen worden er barbecue avonden en ham aan het spit georganiseerd. Open vuur op het kampeerterrein is verboden. Op uw plek mag U barbecuen op gas, elektriciteit en onder bepaalde voorwaarden op houtskool.

Voor prijzen kunt u terecht op onze tarieven pagina. Neemt u gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie.

0033 470 593675

info@lachabanne.com

De camping biedt faciliteiten voor gehandicapten, maar u zult misschien wat hulp nodig hebben. Er zijn minimaal 2 plekken toegankelijk voor rolstoelgebruikers (grasvelden).

Reacties zijn gesloten.